BÁZIS - Fiatalok a korrupció ellen

A Transparency International BÁZIS olyan fiatalokból álló csoport, akik fontosnak tartják a korrupciómentes, becsületes életet és szívesen tesznek is ennek érdekében. A Transparency International számos programot, kampányt szervez az üzenet népszerűsítése érdekében.
Csatlakozz! facebook.com/TransparencyInternationalBazis
Írj a bazis@transparency.hu email címre.

Dokumentumok

BÁZIS logó

Feltöltve: 2012-10-19

HÍREINK

A Szigeten is a korrupció ellen

2014-08-13 11:29:46
A Transparency International Magyarország (TI) a Sziget Fesztiválon megtartott rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be, miként kívánja bevonni a fiatalokat a korrupcióellenes harcba. A TI négy – a holland, a francia, a brit és a norvég – nagykövetséggel közös rendezvényén arról is beszámolt, hogy mire költi a Norvég Civil Támogatási Alapból (NCTA) kapott támogatást. Az NCTA-ból részesülő civil szervezetek ellen indított kormányzati vizsgálatot a TI politikailag motivált lépésének tartja, amelynek célja a civil társadalom megfélemlítése.

Ne tanulják el a fiatalok a korrupciót az idősebbektől!

2013-12-09 15:00:54
A fiatalok fontosnak tartják a becsületességet, de nem mindig tartják kifizetődőnek azt, éppen ezért nagy szükség van arra, hogy etikusságra oktassuk őket – hangzott el a Transparency International Magyarország (TI) „Átláccó” fesztivál nevű rendezvényén, a Korrupcióellenes Világnapon.

ÚJ HATÁRIDŐ! Animációval a korrupció ellen - pályázat!

2013-11-22 15:39:17
Animációval a korrupció ellen – rajzold meg Benő történetét és nyerj! A Transparency International Magyarország legújabb pályázata. Új határidő: december 4, éjfél.

További híreink
  1  2  3  4  5  6  7  8  9     >>    >>>


Címkefelhő

Hírlevél

Név: *
E-mail: *
hírlevél sajtóközlemények